Antalya’nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından satışta başarı oranını artırmak amacıyla düzenlenen "Etkin Satış Stratejileri" eğitiminin ikincisi sona erdi.

MATSO binasında oda üyelerine yönelik olarak gerçekleştirilen ve 30 kişinin katıldığı eğitim sonunda katılımcılar törenle sertifikalarını aldı.

Eğitmen İrfan Kaya tarafından verilen eğitim sonunda düzenlenen törende katılımcılara sertifikalarını MATSO Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Özgür Taşar ve Hüseyin Akın’dan aldı.

MATSO Yönetim Kurulu Hüseyin Özgür Taşar törende yaptığı konuşmada, ilçe ekonomisinin güçlenmesi ve ihracat oranının artması için gösterdiklerini çabanın meyvelerini vermeye başladığını belirtti.Taşar, "Son bir yılda ilçemizde ihracat oranı yüzde 62.2 arttı. Oda olarak KOSGEB ile birlikte sürekli ’Girişimcilik Eğitimi’ düzenliyoruz.Bu eğitimler sonunda açılan işyerleri ile ilçe ekonomisi ve istihdamına katkı sağlanması için çaba gösteriyoruz" dedi.Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması için 1996 yılından bu yana çaba gösterdiklerini de sözlerine ekleyen Taşar, ilçede OSB kurulması halinde, üretim ve istihdama büyük katkı sağlanacağını ifade etti.

MATSO Yönetim Kurulu Hüseyin Akın ise son bir ay içerisinde ikincisi gerçekleşen eğitimin yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Akın, oda olarak üyelerin gelişimine yönelik çeşitli eğitimler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.