Antalya’nın Manavgat ilçesinde Yüksek Öğretim Bilimsel Ve Teknolojik Araştırmalar Vakfı (MAYÖV) olağan mütevelli heyet toplantısı, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MAYÖV Başkanı Dr. Muammer Güneş’in ardından söz alan AÜ Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Bakır Sert, yüksekokulun 2004 yılında 63 öğrenci ile eğitim ve öğretime başladığını belirterek, "Yıl 2014. Şu an tam 2 bin 700 öğrencimiz var" dedi.

Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarının okunarak ibra edilmesinin ardından vefatları nedeniyle üyelikleri düşen Hüseyin Gürel Sönmez, Mehmet Akın ve Mustafa Zor’un yerlerine vasiyetlerinde yazılı isimlerden Mehmet Erdal Sönmez, Ethem Akın ve Yalçın Zor ile MYO kurucu müdürü olan AÜ Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Erdoğan mütevelli heyet üyeliğine kabul edildi.

Genel kurula katılan üyeler tarafından Yönetim Kurulu’na önerilen Atıla Yıldız, Mustafa Kemal Kaya, Muammer Güneş, Neriman Özen, Ayşe Gülsen Dilek, Mücahit Tatar, Sedat Öz, Necdet Acar, Mehmet Gökkoca, Ahmet özdemir, Nazım Fettahoğlu, Murat Güngör, Ali Çinkaya, Osman Sönmez ve Mehmet Şen de oy birliği ile seçildi.