Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve Yönetim Kurulu üyeleri, Antalya’nın Manavgat ilçesi Çolaklı’da bulunan Yörük Obası’nı ziyaret etti.

Türk kültürünün yaşatıldığı Manavgat Yörük Obası’na hayran kaldıklarını belirten MHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, Yörük Obası İşletmecisi Mustafa Çolak’a teşekkür etti. Türklerin Orta Asya’dan günümüze kadar uzanan zengin bir kültüre sahip olduğunu ifade eden İsmail Hakkı Karadağ, "Bu kültürü yaşatma gayretinde olan girişimcileri görmek bize mutluluk veriyor. Böylesine güzel bir yeri Manavgat’a kazandıranlara teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Yörük Obası İşletmecisi Mustafa Çolak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bizler Türk kültürünü yaşatmak ve yaymak için böyle bir girişimde bulunduk. Obamızda bulunan tüm çadırlar tamamen gerçektir. Atalarımızın yaşantılarını bire bir halkımıza sunma amacındayız. Atalarımızın sporu olan atlı sporu yaşatmak için Gökbörü Atlı Spor Kulübü ile faaliyetlerde bulunacağız" diye konuştu.