Muratpaşa Belediyesi Meltem Mahallesinde, kötü kullanım ve alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve kaldırımları yenilerken, 6 kilometre de sıcak asfalt kaplama yaptı.

Sorumluluk bölgesindeki 56 mahalleye eşit hizmet ilkesiyle hareket eden Muratpaşa Belediyesi; altyapı çalışmaları ve kullanıma bağlı bozulmaların yaşandığı yollarla kaldırımları bakıma aldı. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapısı tamamlanmış mahalleler öncelikli olmak üzere bozulan yollardaki eski malzemeyi kazıyıp sıcak asfalt uygulaması yapıyor.

6 KİLOMETRE ASFALT

Elektrik ve doğalgaz çalışmaları tamamlanan Meltem Mahallesi’nde çalışmalarını yürüten Muratpaşa Belediyesi Fen İşleriMüdürlüğü ekipleri, Meltem Mahallesi’nde, 7 bin 200 ton malzeme kullanarak 6 kilometrelik yolu sıcak asfaltla kapladı. Yollarda, yama asfalt dönemini bitiren Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Meltem Mahallesi’n de toplam 35 bin metrekarelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

ENGELLİ GEÇİŞYOLLARI

Muratpaşa Belediyesi ekipleri, Meltem Mahallesi’nde, yol çalışmalarının yanı sıra kaldırım düzenleme, engelli geçiş yolları, bordür ve yol çizgisi uygulamaları da yapıyor. Ekipler; mahallede toplam 24 bin 800 metrekarelik kaldırım iyileştirme ve 4 bin 200 metre tül engelli geçiş yolu çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarını sürdüren ekipler, bordür ve yol çizgisi uygulaması da yapacak.