Demirgül ve Beşkonak ortaokullarında eğitim gören 80 öğrenci, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti.

Demirgül Ortaokulu 5 ve 6’ncı sınıfında okuyan 40, Beşkonak Ortaokulu 7 ve 8’inci sınıfında okuyan 40 öğrenci, okul müdürleri ve öğretmenleriyle Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye konuk oldu.İlk olarak belediye hizmet binasındaki birimleri gezen öğrenciler, daha sonra ise meclis toplantı salonunda çizgi film izledi.

Öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Tütüncü, “Derslerinize çok iyi çalışın. Ne kadar çok çalışırsanız, gelecekte çok daha iyi mesleklere sahip olursunuz. Kitap okumanızı çok istiyorum. Nasıl yemek yemezsek enerji alamayız, kitap okumazsak da beynimiz beslenemez. Bilgisiz kalırız. Her gün düzenli olarak kitap okuyun. Herkese karşı saygı ve sevgi gösterin. Toplum bu tavrınızla daha güzel olacaktır” dedi.

Kepez’e yatırım yaparken ilk akıllarına gelenin çocuklar ve gençler olduğunu belirten Başkan Tütüncü, “Gençlerin mutlu olabileceği bir Kepez ve şehir meydana getirmeye çalışıyoruz. Bir toplumun en önemli gücü, çocukları ve gençleridir. Eğer onları geleceğe çok iyi taşırsak ülkenin geleceği de o kadar çok aydınlık olur. Geleceğe güvenle yürümeniz çok önemli. Yeşil bir Kepez, sosyal alanda gelişen bir Kepez de oluşturmaya çalışıyoruz ama önceliğimiz çocuklar ve gençler” ifadesini kullandı.

Soru ve cevapların ardından öğrenciler, Başkan Tütüncü ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.