Kepez Belediyesi ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde düzenlediği “Engeliniz Engelimizdir” projesinde emeği geçen firma ve iş adamlarına teşekkür plaketi verildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural’ın katıldığı törende 40’ı bedensel ve zihinsel engelli olmak üzere 80 öğrencinin hep birlikte sportif etkinlikler, geziler ve sanatsal faaliyetleri gerçekleştirilmesinde emeği geçen firma ve yetkililer hazır bulundu.

Dört günlük program kapsamında yardımlarını esirgemeyen firma ve yetkililere teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Sizler, engellilerin değerli olduklarını hissettirdiniz. Katkılarınız çok anlamlı. Küçük katkılarınız büyük mutluluklar getirdi. Birisinin bile yüzünde bir tebessüm bırakmak çok güzel bir duygu. Bu proje gönüllerde heyecan bıraktı. Projeyi genişletip, etkinliği her ay yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural ise yaptığı konuşmada,. “Sosyal aktivite yapıp, hayattaki engelleri sevgiyle aştılar. Paylaşarak engellerin kalktığını gördüler. Türkiye’ye örnek oldular” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural’a, Niyazi Şahin Tur’a, Özdilek AVM Müdürü Atilla Akay’a, Rock’n Bowl Bowling’e, Antalya Paintball adına Mete Önder’e, AKTUR Lunapark’a ve Montana At Çiftliği adına Bülent Aydın’a plaketler takdim edildi.