Korkuteli Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Döşemealtında düzenlenen 15-16 Yaş Grekoromen ve serbest güreşlerde altın madalya kazandılar. Dereceye giren 10 Pehlivana Okul aile birliği tarafından bir tepsi baklava ikram edildi.

Döşemaltı spor salonunda yapılan 15-16 yaş grupları liseler arası Serbest ve grekoromen güreş müsabakalarında Korkuteli Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri altın madalya kazandılar. 63 kiloda Yasin Özen İl 3, 50 Kiloda Cihan Urhan il birincisi, 50 kiloda Furkan Naz İl Birincisi, 54 Kiloda Halil Kocaer il birincisi, 74 kiloda Hasan Ali Karataş il 3.sü, 74 Kiloda İbrahim Çağlayan il 1.si, 63 Kiloda İrfan Büyüksaka il 3.sü, 120 Kiloda Mehmet Kaya İl 1. si, 50 Kiloda Mustafa Ulusoy il Birincisi, 74 Kiloda Abdullah Gedik İl Birincisi oldu.

Korkuteli Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul aile birliği Başkanı Hazım Kayhan, sporculara bir tepsi baklava ikram etti. Korkuteli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Hazım Kayhan, “Korkuteli’ne büyük gurur yaşatan, okulumuzu gururlandıran, Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi sporcularına aynı zamanda okulumuzun öğrencileri, ilçemizin adını Antalya’ya duyuran güreşçilere ne kadar teşekkür etsek azdır. Başarılarının devamını bekliyoruz” dedi.

Kayhan, Öğrencilerin elde ettikleri başarıları hem okulları hem de ilçe adına güzel bir olay olduğunu ifade ederek, sporculardan bundan sonra başarılarında Okul aile birliği olarak üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını ifade etti.