Açıldığı günden bu yana düzenlediği sanatsal çalışmalarla büyük ilgi çeken Şebnem Bahar Sanat Galerisi, “Pit Fining” olarak bilinen “Çukur Pişirimi” sergisini Antalyalı sanatseverlerle buluşturdu. İki eğitmen ve 11 öğrencinin eserlerinin sergilendiği merkezde, genç sanatçıların eserleri büyük ilgi çekti.

Şebnem Bahar Sanat Galerisi’nin düzenlediği “Çukur Pişirimi” sergisi, sanatseverlerin büyük ilgisini çekti. Açılışa Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bahar ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Merkez sahibi Şebnem Bahar, serginin genç sanatçıların desteklenmesi açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı. Bahar, “Sergi isminden de anlaşılacağı gibi genç sanatçıların birikimlerini rastlantıyla buluşturduğu seramik eserlerle ortaya çıkmıştır. Bu eserler genç sanatçı adayları tarafından imece usulüyle, birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalarla ortaya çıkmıştır. Bu eserler sanatsal çalışmalar açısından yeni yıla ve geleceğimize umutla bakmamızı sağlayan ürünler” dedi.

Sergi Ocak ayı süresince ziyaret edilebilecek.