Antalya’nın Serik CHP İlçe Başkanlığınca 26 Aralık tarihinde yapılacak olan Olağanüstü İlçe Kongresi’nde Mehmet Ali Karacan’dan sonra Özay Ceyhan da adaylığını açıkladı.

CHP Parti binasında yapılan aday açıklama toplantısına mevcut İlçe Başkanı Bekir Kuş, Doğu İlçelerden Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Dinç, Eski Abdurrahmanlar Belediye Başkanı Yusuf Gizli, Serik Belediye Meclis Üyesi Abdullah Akbaba ile partililer katıldı. Kongrede aday olmayacağını ifade eden mevcut Başkan Bekir Kuş, “Antalya bir kongre sürecine girdi. Baştan ağır aksak oldu bu keşke daha önceden olsaydı. Yeni bir başkan yeni bir ekip seçeceğiz. Ben yaklaşık 3 yıl çalıştım Artık yorulduk tekrar göreve talip değiliz” diye konuştu.

Başkanlığa adaylığını açıklayan Serik CHP İlçe Örgütü eski Başkanı Mehmet Ali Karacan’a rakip gözüyle bakmadığını belirten Özay Ceyhan ise, “Ben en samimi arkadaşım Mehmet Ali Karacan’ın karşısına rakip olarak çıktım ama rakibim değil yol arkadaşımdır. Aynı çizgide yürürüz. Doğrularımız birdir. Kaybetsem de asker gibi yanlarında olacağım” dedi.