Pazar günü deplasmanda Yeşil Kemerspor ile karşılaşacak olan Belediyespor antrenmanını ziyaret ederek onlara tatlı ikram eden Yaylalı Akrepler taraftar grubunun lideri Eyüp Önal, futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Korkuteli Belediyespor’un bu hafta sonu Yeşil Kemerspor ile oynayacağı karşılaşmanın antrenmanına giden Yaylalı Akrepler taraftar grubunun lideri Eyüp Önal, sarı yeşillilere moral verdi. 100. Yıl Atatürk Stadyumu’nda yapılan antrenmanda oyunculara baklava ikram eden Eyüp Önal, futbolculardan hafta sonu oynayacakları Yeşil Kemerspor maçında farklı galibiyet sözü aldı.

Antrenman sırasında Kulüp As Başkanı Mehmet Emin Kolan ve Antrenör Bayram Kutlu ile de bir süre sohbet eden Önal, Korkutelili sporseverler olarak Pazar günü Kemer’e otobüs kaldıracaklarını ve futbol takımının destekçisi olacaklarını ifade etti. Önal, "Bizler bu ilçenin takımı Belediyespor’un her zaman yanında olacağız. Bu hafta deplasmana Pazar günü saat 11.00’de araç kaldıracağız. Takımız Sanayispor maçında 3 puandan oldu ama Yeşil Kemerspor’u yenecek güçteyiz" dedi.