Manavgat Toros İlkokulu Değerler Eğitimi Komisyonu ve Okul Aile Birliği tarafından ‘kanımız feda olsun’ projesi kan bağış kampanyası ve ‘aşure günü’ etkinliği düzenlendi.

Antalya’nın Manavgat ilçesinde eğitim veren Toros İlkokulu Değerler Eğitimi Komisyonu ve Okul Aile Birliği tarafından ‘kanımız feda olsun’ projesi kan bağış kampanyası ve ‘aşure günü’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe çok sayıda veli ve davetli katıldı. Toros İlkokulu Müdürü Arif Gümüş, Projelerine gönüllü öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla devam ettiğini söyledi.

Toros İlkokulunun 8 projesi olduğunu belirten Gümüş, “bu projeler Mavi Kapak Toplama Kampanyası, Atık Pil Toplama Kampanyası, Atık Kağıt Toplama Kampanyası, Kan Bağış Kampanyası -Aşure Etkinliği, Atık Yağ Toplama Kampanyası, Oyuncaklarımı Paylaşıyorum Projesi, Kitaplarımı Paylaşıyorum Projesi, Çevreyle El Ele Daha Güzel Günlere” dedi.

Gümüş, “Aşure Etkinliği ile Birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi, hoşgörü kültürümüzü, farklılıklarının birlikteliğinde oluşan güzel tadı Aşureyi ve anlamını hatırlatmak istedik. Kanımız Feda Olsun projesiyle de öğrencilerimize, gerektiğinde insanların sorunlarını giderme adına ne tür fedakarlıklarda bulunabilecekleriyle ilgili yardımlaşmayla ilgili uygulamalı ‘Değerler Eğitimi’ dersleri vermek istedik” diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Külahlı ise Aşure Etkinliğine sponsor olan velilerine, etkinliğe katılan davetlilere, etkinliğin gerçekleşmesinde katkılarını esirgemeyen kurum ve kuruluşlara teşekkür ettiğini belirtti.