TT Hotels Grubu, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Antalya Şubesi adına bir yardım gecesi düzenlendi.

"Daha fazla sürdürülebilir bir geleceğe doğru" sloganı ile gerçekleştirilen etkinlikten elde edilen 15 bin 750 TL gelirin öğrencilerin daha iyi eğitim alması için kullanılacağı belirtilirken, proje ile engelli bireylerin toplumda farkındalığının artırılmasının hedeflendiği bildirildi. Etkinlik bünyesinde, engelli çocuklardan oluşan Ritim Grubu Belek Magic Life Waterworld Hotel’de bir ritim konseri verdi.

Etkinliğin projelendirilme ve gerçekleştirilme aşamasında kendilerine ışık tutan Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel,TT Hotels Yönetim Kurulu ve özel çabalarından dolayı TT Hotels Kurumsal Kimlik ve İletişim Yöneticisi Hakan Korkmaz’a teşekkür eden ZİÇEV Kurum Müdürü Şelale Öncül, “Bu başarılı organizasyonun diğer kuruluşlara örnek olacağına inanıyoruz” dedi.

Öncül, engelli bireylerde farkındalığın sürdürülebilir olması için tüm kurum ve kuruluşları bu duyarlılığa davet ettiklerini söyledi.