Antalya Fotoğrafçılar Odası’nın düzenlediği eğitim seminerine Türkiye’nin birçok ilinden 50 fotoğrafçı katıldı.

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Eğitim Salonu’nda düzenlenen ve dünyaca ünlü fotoğraf sanatçısı Sergey Ivanov’un verdiği eğitime Antalya’daki fotoğrafçıların yanı sıra diğer illerdeki fotoğrafçılarda katıldı.

Antalya Fotoğrafçılar Odası Başkan Vekili Yılmaz Çamkesen, Türkiye’nin birçok ilinden yaklaşık 50 fotoğrafçıyı Antalya ’da ağırladıklarını belirtti. Çamkesen, "Antalya Fotoğrafçılar Odası ve Derya Albüm’ün katkılarıyla AESOB eğitim salonunda fotoğraf eğitim seminerimizi düzenledik. Ünlü fotoğraf sanatçısı Sergey Ivanov ’un verdiği eğitim başarılı geçti. Mesleğin gelişimi için bu tür etkinliklerin gerekli olduğu düşünüyoruz ve Antalya Fotoğrafçılar, Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Odası olarak bu tür eğitimlere devam edeceğiz" dedi.

Antalya’nın dünyaca ünlü Perge Antik Şehir ’de de çekim yaptıklarını belirten Çamkesen, "Perge ve tarihi Kaleiçi’nde özel çekim ve katalog çekimlerini gerçekleştirdik. Meslektaşlarımız burada hem tecrübe kazandı hem de bu tecrübelerini diğer arkadaşlara aktarma fırsatını buldu. Sergey İvanov ise tarihi mekanlardaki fotoğraf çekimlerinde kullanılan ışık tekniklerini uygulamalı olarak meslektaşlarımıza aktardı. Sergey İvanov Antalya’ya hayran kaldığını belirtti" diye konuştu.