Antalya’nın Kumluca ilçesinde Kaymakamlık tarafından organize edilen “Kurumlar arası Voleybol Turnuvası” sona erdi.

Kumluca Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvanın final maçında Kumluca Belediyesi takımı ile Kumluca Adliyesi takımı karşı karşıya geldi. Üç set üzerinden oynanan ve çekişmeli geçen maçın setlerini Kumluca Belediyesi takımı 25-18 ve 25-20 alarak maçı 2-0 kazandı ve turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada Kumluca Adliyesi takımı ikinci olurken, Sağlıkspor üçüncü ve Milli Eğitim Müdürlüğü takımı ise dördüncü oldu.

Turnuvanın ödül töreninde konuşan Kumluca Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Koca, turnuvaya 10 takımın katıldığını ve iki grupta yapılan maçlar sonunda finale Kumluca Belediyesi ile Kumluca Adliyesi takımlarının kaldığını söyledi. Kurumlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvanın spor ahlakına uygun olarak centilmence geçtiğini ifade eden Koca, bu tip etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Törende Kumluca Belediyesi takımının kupa ve madalyalarını Kumluca Kaymakamı Canan Hançer Baştürk, ikinci olan takımın kupa ve madalyalarını ise Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, diğer takım ve sporcuların kupa ve madalyalarını ise protokol üyeleri tarafından verildi.