Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıda AK Partili kadınlara seslenen Başkan Tütüncü, kurulduğu günden bugüne kadar gönül verdiği partisinin teşkilatlarının ileri gitmesi için çalıştığını belirtti. Geçmiş dönemde partisinin çeşitli organlarında uzun yıllar görev yaptığını anımsatan Tütüncü, “Teşkilattan gelme bir belediye başkanı olduğumdan dolayı teşkilatlara önem veriyorum. İlçe teşkilatımızla, gençlik ve kadın kollarımızla 5,5 yıldır çok güzel, uyumlu bir birlikteliğimiz var. İlçe teşkilatımızla iyi bir takım olduk” dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, kadın kollarının seçim dönemlerinde çok yoğun çalıştığına vurgu yaparak, “Kadın kollarımızın değerli üyeleri, ayağı rahatsız olanlar bile bir gün bile aksatmadan, yağmura, soğuya rağmen kapı, kapı dolayarak samimi bir şekilde teşkilat çalışmalarını en güzel şekilde yaptılar. Onların haklarını asla ödeyemeyeceğimizi çok iyi biliyorum. Teşkilattan gelen bir belediye başkanı olarak hepsine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da AK Parti belediyeciliğini en güzel şekilde Kepez’e yapmasından dolayı Tütüncü’ye teşekkür etti.

Tütüncü, toplantının ardından Ak Parti Kepez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş’ı da ziyaret etti.