Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gülveren Mahallesi sakinleriyle Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Bahattin Bayraktar, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Kepez Belediyesi Meclis üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Murat Menzilcioğlu ve Kepez Belediyesi Başkan Danışmanı Ramazan Eciş’in hazır bulunduğu toplantıda Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Gülveren Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi”ni mahalle sakinlerine anlattı.

Kentsel yenilemenin TOKİ değil, İller Bankası desteğiyle Kepez Belediyesi tarafından yapılacağını belirten Başkan Tütüncü, “Kepez’in yeni cazibe merkezi Gülveren Mahallesi olacak. Bir belediye başkanını tapu vermek kadar hiçbir şey memnun etmez. Belediye başkanı tapu verdiği zaman kendini mutlu hisseder. Bizim yaptığımız çalışmalar, hep vatandaşın kazanımına yöneliktir. Çok karlı avantajlı bir proje hazırladık. İki tane çözümü önerimiz var. Vatandaş ne istiyorsa onu yapacağız” dedi.

Gülveren Mahallesi sakinlerine daha çok avantaj sağlamanın derdinde olduklarını belirten Başkan Tütücü, “Size sunacağımız alternatifler sonucunda nasıl yol isterseniz biz, ondan gideceğiz. Ben her zaman vatandaşın kazanmasını isteyen birisiyim. Vatandaşlarımız ne istiyorsa çözelim arzusundayız” ifadesini kullandı. Kanunların el verdiği çerçevede Gülveren Mahallesi sakinleri için her türlü fedakarlılığı yaptıklarını söyleyen Başkan Tütüncü, “Elim hamur ama karnım da aç’ diye bir sözü yaşamayalım. Bu proje, sizin için değerli bir çalışma olacak. Türkiye’nin birçok yerinde proje konuşulacak. Gülveren için tarihi bir fırsat sunulabilecek bir çalışma yapıldı. Bu proje adeta, Gülveren’in başına devlet kuşunun konmasıdır” diye konuştu.

Başkan Tütüncü, sunumun ardından Gülveren Mahalle sakinlerinin sorularını yanıtladı.

Toplantının sonunda ise mahalle sakinleri Başkan Tütüncü’yle fotoğraf çektirdi.