Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretleri kapsamında Varsak’ta aynı yerleşkede eğitim gören Hacı Ekrem-Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Varsak Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdal Çelik’in eşlik ettiği Başkan Tütüncü’yü, okul girişinde Hacı Ekrem-Şerife Yazaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Arslan ve Varsak Lisesi Müdür Yardımcı Filiz Günal karşıladı.

Okul konferans salonunda öğrencilerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Başkan Tütüncü, “Gençlere, iyi bir öğretim imkanı sunmak, iyi bir gelecek için gençlere yatırım yapıyoruz. Gençlere çok önem veriyoruz. Gençlerin fiziki eğitim programların için her türü gayreti serf ettik. Ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

İyi bir eğitim alınarak ülkeye fayda sağlanması gerektiğini söyleyen Başkan Tütüncü, “Mezun olduktan sonra iki şeye ihtiyacınız var. Birisi özgüven. Yani yüksek hedef koymak. Kendinize güvenmek. İkincisi ise azimle, gayretle çalışmak. Kendimize güvenin. Ülkenize, milletinize bu şekilde faydalı olursunuz” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Başkan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Özsoy, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdal Çelik, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafında yer aldı.