Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Mehmet Nuri Bozdemir ile Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Selim Hacısaloğlu’nu ziyaret ederek, Kepez’de gerçekleştirilen sağlık çalışmaları ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

İlk olarak Eğitim Araştırma Hastanesi Müdürü Mehmet Nuri Bozdemir’i ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, evde bakım hizmetindeki desteklerinden dolayı da Müdür Bozdemir’e teşekkür etti.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Mehmet Nuri Bozdemir, Kepez bölgesindeki yatırım ve çalışmaları dikkatle takip ettiklerini belirtti.

Kepez’de birçok alanda çalışmalar yaptıklarını fakat önem sırasında sağlık çalışmalarının ilk sırada yer aldığını ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bu nedenle kültür, sanat, spor, yol, park çalışmalarımızın yanında sağlık alanındaki yatırımlarımızla da vatandaşlarımıza her hizmetin en güzelini vermek için gece, gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Sağlık hizmetinden bazı nedenlerinden dolayı yararlanamayan vatandaşlarımızın özellikle yaşlılarımızın ‘Evde Sağlık Hizmeti’ alması projemize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Selim Hacısalihoğlu’nu ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’de yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kepez’de yapımı devam eden sağlık yatırımları anlatan Tütüncü; “Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira tutan, Kepez Sütçüler Devlet Hastanesi’nin inşaatı olanca hızıyla devam ediyor. Hastanemiz, 12 adet ameliyathanesiyle, acil servis, poliklinikler, hasta yatak blokları, yoğun bakım birimleri, laboratuvarlar, teşhis üniteleri ile Kepez’e hizmet verecektir” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı’nın şehir hastaneleri adına verdiği projede pilot bölge olduğunu belirten Tütüncü, sözlerini şöyle tamamladı:

“Proje, Göçerler Mahallesi’ne yapılacaktır. Devlet hastanesi işlevini yerine getirecek şekilde Genel, Onkoloji, Kadın-Doğum-Çocuk, Kardiyovasküler Cerrahi, Psikiyatri olmak üzere toplam 1000 yataklı ve bin 500 dönümlük alanda 5 hastane aynı yerde hizmet verecektir. Ayrıca; Antalya Sağlık İl Müdürlüğü’nce yapılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, başta Ahatlı Mahallesi olmak üzere bütün Antalyalılara hizmet verecektir. 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, ihalenin tamamlanmasının ardından inşaat çalışmalarına başlanacaktır.”