Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okul ziyaretlerine Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi ile Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile devam etti.

Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi ve Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere Kepez Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yarışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Tütüncü, yarışmalara katılmalarını istedi. Başkan Tütüncü, “Kepez Belediyesi ödüllü logo yarışmasına katılmanızı istiyorum. Ahmet Hamdi Tanpınar, bir dönem Antalya’da yaşamış ve Antalya Lisesi mezunudur. Bundan dolayı onun adına ödüllü edebiyat yarışması başlattık buna da katılın. Ayrıca Barış Manço adına da şarkı yarışması düzenliyoruz. Bu üç yarışmamızda da sizlerin geniş katılımlarınızı bekliyorum. Öğrencilerimiz katılsın yeteneklerinizi ortaya koyun istiyorum. Sizlere bir de hediye getirdim. Sizin okulunuzun da mezuniyet gecelerini belediye olarak biz hazırlayacağız. Unutulmaz bir mezuniyet gecesi armağan edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, söyleşi sırasında öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Başkan Tütüncü’ye, Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi ile Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çiçek sunuldu.