Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Turizm Fakültesi Turizm Ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nün “Turizm Ve Otelcilikte Kariyer Seminerleri” serisinin sonuncusuna konuk olan ICF Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş, günümüzde özellikle dokuz turizmin revaçta olduğunu belirtti.

UAÜ kampusünde düzenlenen seminerde öğrencilerle bir araya gelen ICF Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş, gastronomi, sağlık, alışveriş, kültür, şehir, glamping (lüks ve konforu, doğal hayatla birlikte yaşama), kongre ve tatil turizminin tüm dünyada revaçta olduğunu belirtti.

Antalya’nın sadece Türkiye’nin değil, dünyanın gözde tatil merkezi olduğunu vurgulayan Abdullah Keleş, Antalya’nın Akdeniz bölgesi gelişmişlik sıralamasında birinci olduğunu, kişi başına düşen otomobil sayısında Türkiye üçüncüsü, markalaşma becerisinde 10’uncu sırada olduğunu ifade etti.

İş hayatında başarılı olmak için öğrencilere sürekli kendilerini geliştirmelerini tavsiye eden Keleş, zaman yönetimi, sıkı iletişim ve güçlü ilişkilerin önemine dikkat çekti. Ekip çalışması, teknoloji kullanımı ve dil bilgisinin de önemli olduğunu anlatan Keleş, “Bunlara ilaveten muhakkak olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşın. Bu özellikleri geliştirdiğinizde başarıyı yakalamanız kaçınılmaz olacaktır” dedi.

Seminer sonunda Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Senem Yazıcı, ICF Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş’e katılımından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.