Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yıldız Mahallesi’nde gerçekleştirdiği mahalle toplantısında doğal gaz müjdesi verdi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yıldız Mahallesi’nde gerçekleştirdiği mahalle toplantısında vatandaşlara müjdeyi verdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Uysal; “Aralık ayında Bayındır Mahallemiz’de doğalgaz bağlantı çalışmaları başlıyor. Yıldız Mahallesi’ndeki komşularımıza müjde veriyorum. Doğalgaz yapılacak ilk mahallelerden biri Yıldız Mahallesi olacak” dedi.

Halk günü toplantısında belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Uysal, “Hemen ilk ay Kırcami imar sorununu çözmek için çalışmalara başladık. İlk ay yapacağım demiştim. Çocukluğumdan bu yana gelen bir sorundu. Kırcami planını yaparak sorunu çözümledik. Asfalt kalitesi düşük mahallelerde kazıyarak yapmaya başladık. Kaldırımlarımızı engellilerimizin de kullanacağı hale getiriyoruz. Kaldırımlarımıza turunç ağacı dikiyoruz” diye konuştu.

Muratpaşa’da 20 mahallede spor çalışmaları yapıldığını kaydeden Uysal, “Spora çok önem veriyoruz. Muratpaşa’nın tamamı spor yapsın istiyoruz. Çünkü kanserin yükseldiği ülkelerin başında geliyoruz. 50 yaşın üstündeki vatandaşlarımız şeker ve tansiyon hastası oluyor. Günlük sporu yapmamız hayati bir durumdur. Çocuklarımıza da spor yapmayı öğretmeliyiz. Spor yapan teyzelerimizi, nenelerimizi görünce çok mutlu oluyorum. 20 okulumuzda spor salonu yapıyoruz.”