Antalya Valisi Muammer Türker yeni yılda emekliye ayrılacak Vali Yardımcısı Turan Eren ve Burdur’a atanan Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Yemeğe Antalya’da bulunan Mülkiye Başmüfettişi Uğur Kılıç, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar da katıldı. Vali Türker, sınıf arkadaşı ve kaymakamlıkta dönem arkadaşı olan Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu’nun ilimizde 6 yıldan fazla süre görev yaptığını belirterek, “Ayrılmış saymıyoruz. Her zaman için gönlümüzde, kapımızda açık. Yeni görevinde başarılar diliyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Turan Eren’in mesleğin çok saygın, duayen bir büyüğü olduğunu söyleyen Vali Türker, “Kendisi mesleğin çok başarılı bir temsilcisi. Malkara’daki çalışmaları ile kırsal kalkınma modeli oluşturdu. İlimize verdiği katkılar dolayısıyla teşekkür ediyor, emeklilik hayatında başarılılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu’nun Vali Muammer Türker ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiği yemekte, Vali Yardımcısı Turan Eren de Türkiye’nin her bölgesinde 41 yıl boyunca hizmette bulunduğunu belirterek, Vali Türker ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.