Ak Parti Ardahan Merkez İlçe 5. Olağan Kongresi Halk Eğitim Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.

2015 yılında yapılacak olan Genel Seçimler öncesi kongrelerini hızla tamamlamaya çalışan Ak Parti Teşkilatı hafta sonu Merkez İlçe kongresini de tamamladı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey’in de katıldığı kongreye İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, parti yöneticileri ve çok sayıda delege yer aldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, delegelere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, kongrenin hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu.

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, Ak Parti iktidarı döneminde Ardahan’a yapılan yatırımlardan söz ederek, “80 yılda yapılamayan yatırımlar partimizin iktidarı döneminde ilimize yapılmıştır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar’ın konuşması ardından kürsüye çıkan AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey’de konuşmasına partilileri selamlayarak başladı.

Ardahan’a ilk kez geldiğini söyleyen Şahkulubey, ildeki yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Faruk Köksoy’a teşekkür etti.

Ardahan’ı çok kısa sürede olsa gezdiğini dile getirenŞahkulubey, yapılan devasa yatırımların AK Parti iktidarları döneminde yapıldığını öğrenmekten de mutlu olduğunu dile getirdi.

Konuşmalarından ardından AK Parti Merkez İlçe 5. Olağan Kongresinde oylamaya geçildi. Tek liste halinde aday olan Fahrettin Görmüş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı seçildi.