Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda “Yeni bir yıla daha huzur ve güven ortamı içinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni umutlar ve yeni dileklerle adım atılacak olan 2015 yılının, ülkemize, İlimize ve tüm insanlık alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Köksoy mesajında şunları kaydetti; “Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için millet olarak el birliğiyle ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız gerekmektedir.

Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar yüklüdür. Yeni yılla birlikte, gelecek günlerin, karanlıktan aydınlığa dayalı, kavgasız, savaşsız barış ve sağlık İçinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması hepimizin temennisidir.

2015 yılında da daha yaşanabilir ve daha modern bir Ardahan için çalışmalarımıza kesintisiz olarak devem edeceğimiz kararlılığımız ve inancımızla tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum.”