Ardahan Görsel Sahne Sanatları Derneği Ardahan orta oyuncularının düzenlemiş olduğu oyun, Halk Eğitim salonunda seyircisiyle buluştu. Tiyatro vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkan Yardımcısı Levent Turan, tiyatronun ardından oyuncu ve Yönetmene çiçek verdi. Başkan Yardımcısı Levent Turan, Belediye olarak bu tür organizasyonların arkasında olduklarını vurgulayarak, gençlerin yaptığı kısa süreli provalarla çok güzel işler başardıklarını belirterek, “Gençlerimizin böyle profesyonelce bir oyun icra etmesi bizleri sevindirdi. Ben bu güzelliği bizlere yaşatan tüm gençlere teşekkür ediyorum” dedi.

Metin Alan’da, “Şu anda aramızda olamayan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Köksoy’a bizlere verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu sergilediğimiz oyun eve giren hırsızların konu alındığı , oyunu halkımıza ücretsiz olarak sunduk. Aldığımız olumlu tepkiler bizi çok mutlu etti. Mevcut kadroda bu işi seven birçok farklı mesleklerden bir araya gelmiş arkadaşlarımız var Sanayide çalışan, öğrenci olan da işsiz olan da var, Destek bulduğumuz takdirde Hedefimiz bu tür etkinliklere devam ederek il dışına çıkarak Ardahan’ın adını duyurmak olacaktır.” diye konuştu.