Türkiye’deki üniversite yerleşkeleri arasında ilklere imza atmasıyla dikkat çeken Ardahan Üniversitesi’nde (ARÜ) önemli gelişmeler olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Ardahan’a gelen ve Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek ARÜ Yenisey Yerleşkesi’ni gezen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bahar aylarında yapımına başlanan golf sahası alanında yapılan çalışmaları yerinde görmek için 25 Aralık Cuma günü ARÜ Yenisey Yerleşkesi’ne geldi. Ağaoğlu, ARÜ’de hizmete girecek golf sahasının yaz döneminde tamamlanacağını müjdeledi.

Çalışmalar Son Sürat Devam Ediyor

ARÜ Yenisey yerleşkesinde yapılmakta olan golf sahasını yerinde incelemek üzere Ardahan’a gelen Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu golf sahasının üç delikli olan kısmını ve akademi alanını bitirdiklerini söyledi.

Ardahan 23 Şubat Spor Kulübü’nün davetlisi olarak Ardahan’a gelen Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ardahan Valisi Ahmet Deniz’i ziyaret ettikten sonra Ardahan Üniversitesi’ne gelerek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Söylemez, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Levent Küçük, Ardahan Ticaret Odası Başkanı Çetin Demirci ve Proje Koordinatörü ARÜ Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Sekreteri Özgür Hamza Küçük ile birlikte yapımı devam eden Türkiye’nin ikinci üniversite içi golf sahası olacak alanda incelemelerde bulundu. Ağaoğlu, çalışmaların yaz döneminde tamamlanacağını ifade etti.

Ardahan’daki Çocuk ve Gençler Golfle Buluşacak

Ağaoğlu yaptığı açıklamada, Ardahan’da golf sahası yaparak Ardahanlı çocuk ve gençleri golf ile buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.