Çıldır Meslek Yüksek Okulu ve Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı imzalanan protokolle “ÇILDIR MYO KIZILAY TOPLULUĞU” oluşturdu.

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural ve Çıldır Meslek yüksek Okulu Öğretim görevlisi Ömer Cenap Özdemir’in girişimleri sonucu oluşturulan Kızılay öğrenci topluluğu üreteceği projelerle hizmet vermeye başlayacak.

Topluluk Başkanlığını ÇMYO öğrencisi Azize Çiğir üstlenirken Akademik Danışmanlığını da ÇMYO Öğretim görevlisi Ömer Cenap Özdemir üstlendi. Özdemir yaptığı açıklamada “Türk Kızılayı Dünyaca tanınan önemli bir Sivil Toplum Örgütüdür. Yaptığı hizmetler dünyaca kabul gören bu kuruluşun ferdi olmak öğrencilerimizi bu çerçevede yönlendirmek bizim içinde çok önemlidir. Ülkemizde kamu yararına çalışan en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılayı’nın yürüttüğü insancıl faaliyetlere artık öğrencilerimizde katkı sunarak birer Kızılay neferi olacaklardır. Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı ile ortaklaşa hareket ederek insan ıstırabınız olduğu her noktada üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz”dedi.

Topluğun kurulmasından memnuniyetini dile getiren Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural “ÇILDIR MYO KIZILAY TOPLUĞU’nu oluşturarak öğrencilerde Kızılay bilincinin oluşmasını sağlayan ÇMYO Müdürü Barış Aşçı’ya ve Akademik danışmanlığını üstlene Ömer Cenap Özdemir hocamıza teşekkür ederim. İnsan ısdırabının olduğu her noktada varlığını hissettiren Türk Kızılayı ÇMYO ile beraber daha güzel projelere imza atacaktır. Topluluğun akademik danışmanlığını üstlenen Ömer hocamızın bilgi ve birikimiyle güzel işlere imza atarak Türk Kızılayı’nın vizyon ve misyonu doğrultusunda daha sağlam adımlar atacağız” dedi.