Kasım ayı Kaymakamlar Toplantısı, Ardahan Valisi Ahmet Deniz başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda ki toplantıya Vali Deniz ile birlikte Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, İlçe Kaymakamları ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Deniz, 2015 yılı programları için proje birimleri tarafından çalışmaların sürdürüldüğünü, yeni iş sezonuyla birlikte grup köy yollarından başlanılarak, sıcak asfalt çalışmalarının yapılacağını söyledi.

Eğitim konusundaki hassasiyetini belirten Vali Deniz, “Artık eğitim konusunda büyük sıkıntılarımız bulunmuyor. Birleştirilmiş sınıflar eskisi kadar fazla değil, öğretmenlerimiz kadrolu ve okullarımızın fiziki şartları çok iyi durumda. Bu anlamda Ardahan’ın eğitim sıralamasında ki yerinin değişmesi için hep birlikte özverili çalışmalar yapmalıyız. Yapacağımız çalışmalarla eğitimde ki başarısızlık algısını biran önce yenmeliyiz. Bundan sonraki çalışmalarımız bu yönde olacak” diye konuştu.

Vali Deniz ayrıca, Köydes yatırımları, il ve ilçelerde ki kamu yatırımları, taşımalı eğitim ve öğrencilere yönelik kurslar, kış mevsimi hazırlıkları, Sodes projeleri, kurum ve kuruluşların çevre temizliği gibi çeşitli gündem maddeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.