Ardahan’ın Çıldır ilçesi Kutkkale köyünde 2014 yılı içerisinde yapımı gerçekleşen isale hattı, imam evi ve şadırmanın açılı Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay tarafından gerçekleştirildi.

Açılışa Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Ak Parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, Çıldır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Barış Aşçı, Çıldır Milli eğitim Müdürü Fatih Yazıcı, İlçe Jandarma Komutanı Sercan Canbaz, İlçe Emniyet Amiri Kenan Bıyık katıldı.

Kurtkale köyü muhtarı tarafından kurban kesilerek karşılanan heyet yatırımları yerinde inceledi. Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay” İlimizin ve köylerimizin ihtiyaçlarını en hızlı şekilde karşılamak için çalışıyoruz. Kurtkale köyümüzün de bir çok ihtiyacını karşılanarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilmesi çabasındayız. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Açılış töreninin ardından Kurtkale Köyü muhtarı Hüryaşar Söğüt tarafından verilen yemek programına katılan heyet köyden ayrıldı.

(ARV-AA-Y)

07.11.2014