Ülkemizin geleceği için bilgiyi ve öğrenmeyi temel alan, gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik üniversiteler arenasında özgün bir eğitim-öğretim tarzı ortaya koyan ve “öğrenci merkezli” olma anlayışıyla öğrencilerine yepyeni açılımlar sunan Ardahan Üniversitesi’nde (ARÜ) bu yıl da öğrenciler kolları sıvadı. Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’la bir araya gelen öğrenciler, bu yıl yapılacak sosyal/kültürel aktiviteler ve diğer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Korkmaz, Öğrencileri Tebrik Etti

Yenisey Yerleşkesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi (İBEF) yemekhanesinde düzenlenen programda öğrencilerle buluşan Rektör Prof. Dr. Korkmaz, yeni seçilen bölüm/fakülte temsilcileri ve öğrenci konseyi temsilcilerini başarıları nedeniyle tebrik etti. Ayrıca Rektör Prof. Dr. Korkmaz, öğrencilerin yapacakları çalışmalar ve projelere ARÜ yönetimi olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

ARÜ’lü Öğrencilerden Çalışmaya Devam

Ardahan Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanlığı’na seçilen İBEF Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Yakup Candan, “Seçimlerde bize ve aday arkadaşlarımıza destek veren ve vermeyen bütün öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz bu görevle birlikte öğrenci arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidermek için çalışacağız. Ayrıca bundan sonra arkadaşlarımız için sosyal ve kültürel aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.