AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, 07 Aralık 2014 tarihinde yapılacak olan AK Parti 5. Olağan ilçe Kongresine Ak parti üyelerini ve Çıldır Halkını davet etti.

Başkan Vural Yaptığı açıklamada, “ 07 Aralık Pazar günü Çıldır Belediyesi Düğün salonunda 5. Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. 12 yıldır İkdarda bulunan Ak Parti Hükümeti Ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de bir çok yatırım yapmıştır. 50 yıldan fazladır açılacağını ümit ettiğimiz Aktaş Sınır Kapısı hükümetimiz döneminde hız kazanmış ve en geç 2015 yılı başlarında faaliyete geçecektir.

BTK Tren yolu ve İlçemizde yapımına devam eden barajlar İlçemizde istihdam yaratmış İlçe halkına ekonomik anlamanda katkı sunmaya başlamıştır. İlçemizde yapılan Okullar ve Yurtlarda evlatlarımızın daha iyi eğitim almaları için yeterli koşullar oluşturmuş, Öğretmen eksiği nerdeyse yok denecek kadar azdır. Adalet ve Kalkınma Partisinin bir ferdi olarak İlçemizin kalkınması, öncelikli sebebimizdir. 07 Aralık Pazar günü Ak Parti İlçe Başkanlığı için aday olduğum 5. Olağan Kongremize bütün Ak Parti mensuplarının ve Çıldır Halkının katılımı bizleri onurlandıracaktır. Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongremizin, hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bütün Çıldır Halkını kongremize davet ediyorum." dedi.