Olay, Ahi Osman Mahallesindeki Alparslan Türkşe Parkında meydana geldi. İddaya göre, A.S. aralarında alacak verecek meselesi olduğu  A.A.Y'i (20) parka çağırdı. İkilinin arasında çıkan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. A.S, yanında getirdiği silah ile A.A.Y'i göğüsünden yaraladı. Kan içerisinde kalan A.A.Y, polis merkezine giderek yardım istedi. 
A.A.Y, çağırlan ambulans ile Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, A.S. ise polis ekiplerince yakalanarak gözatlına alındı. 
A.S. ifadesinde Urgan Mahallesi'ndeki taş ocakları mevkisinde 2 kişiyi öldürdüğünü söylemesi üzerine bölgeye giden ekipler Aydın Çaltı (36) ve Veli Ulushan'ın (35) cansız bedenlerine ulaştı. 
Çatlı ve Ulushan'ın cenazeleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Yaralı A.A.Y'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 
ALKOL ALMA BAHANESİYLE BOŞ ARAZİYE GÖTÜRDÜĞÜ İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞ 
Katil zanlısı A.S'nin Aydın Çaltı (36) ve Veli Ulushan'ı (35) alkol alma bahanesiyle taş ocakları mevkisine götürdüğü ve kafalarına ateş ederek öldürdüğü öğrenildi. 
KATİL ZANLISI VE YARALI ŞAHSIN SUÇ KAYITLARI KABARIK ÇIKTI
Aydın Çaltı (36) ve Veli Ulushan'ı (35) öldüren katil zanlısı A.S. ile ağır yaralanan A.A.Y'nin farklı suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.