Karaman'da geçtiğimiz günlerde kaza sonucu devrilen ikametin duvarının yanındaki duvar yeni bir trafik kazası sonucu devrildi.

Alacasuluk Mahallesi Özcan Genç Caddesi üzerinde Nazife Güngör(40) yönetimindeki 70 FH 853 plakalı otomobil sürücünün U Dönüşü yapmak istediği sırada arkadan gelen Hilmi Özcengiz(39)'in kullandığı 70 DL 345 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle  sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybeden 70 DL 345 plakalı araç yol kenarındaki 103 numaralı evin bahçe duvarı ve bahçe kapısına çarptı. Çarpmanın etkisi ile ikametin bahçe duvarı ve kapısı devrildi.

Kaza, sırasında kaldırımda ve evin bahçesinde her hangi bir şahsın bulunmaması kazada can kaybı yaşanmasını engelledi. 

Kaza mahalindeki çevre sakinleri yaptıkları açıklamada; "Burada aynı evin yan duvarı geçtiğimiz günlerde benzer bir kaza sonrası yıkılmıştı. Burada araç sürücüleri hızlı seyir ediyor ve dikkatsiz davranıyorlar. Buraya bir önlem alınması için can kaybımı yaşanması gerekiyor. " dediler.

Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.