Diyarbakır’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve daha önce de iki kez intihar girişiminde bulunan 21 yaşındaki genç kız, oturdukları dairenin 6’ıncı katından atlayarak yaşamına son verdi.

Edinilen bilgilere göre olay, dün gece saat 22.20 sularında Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesi Aziz Mahmutoğulları Caddesi’nde bulunan bir apartmanın 6’ıncı katında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve daha önce iki kez intihar girişiminde bulunan R.S. (21), oturdukları dairenin 6’ıncı katında kendini boşluğa bıraktı. Baş aşağı yere çakılan genç kız ağır yaralanırken, çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerince önce Sur ilçesinde bulunan Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi acil servisine, daha sonra Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Genç kız, hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken, olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.