Muğla’nın Fethiye ilçesinde gece geç saatlerde otomobiliyle şarampole yuvarlanan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, sabah saatlerinde yoldan geçen bir sürücü tarafından fark edildi.

Gece saatlerinde 48 F 1443 plakalı otomobiliyle işten dönen Oktay Yiğit (37), Çatal Çeşme mevkiinde bilinmeyen bir nedenle şarampole yuvarlandı. Bir ağaca çarparak durabilen otomobili sabah saatlerine kadar kimse fark etmedi. Sabah yoldan geçen bir sürücü otomobili fark edip jandarmaya bildirdi. Jandarma ve Fethiye Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemede, Oktay Yiğit’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Çekici yardımıyla çıkarılan otomobilde sıkışmış durumda bulunan Oktay Yiğit’in cesedi, Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Birim Amirliği Oto Kurtarma Ekibi tarafından araçtan çıkarıldı. Ceset otopsi için Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Oktay Yiğit’in evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Üzümlü - Fethiye karayolunda sık sık ölümlü kazaların yaşandığı belirtilen çevre sakinleri, Çatal Çeşme mevkiinde yol kenarına bariyer yapılmasını isteyerek, “Burada çok kaza oluyor. Kazaların çoğu da ölümlü oluyor. Burada yol kenarına bariyer yapılması şart” diye konuştu.