Isparta’da, at arabasıyla bir evin bahçesindeki inşaat malzemelerini 4 dakikada çalan yüzleri maskeli 3 kişi güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Isparta Yedişehitler Mahallesi 2962 Sokak’a gelen at arabalı 1’i kadın 3 kişi, M.B.’ye ait evin bahçesinde bulunan demir malzemeleri çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, şahıslar kısa sürede kapı, tahta, demir, boya gibi çok sayıda malzemeyi at arabasına yükledi. 4 dakikada gerçekleşen hırsızlık olayında kadın hırsız evin önündeki güvenlik kamerasını fark ederek eline aldığı demir çubukla kameralardan birini tek hamlede kırdı. O anlar da farklı bir açıda bulunan başka bir kamera tarafından anbean görüntülendi. Şahıslar daha sonra at arabalarına binerek hızla uzaklaştı.

Sabah evinin önünde bulunan kameralardan birinin kırıldığını fark eden ev sahibi M.B., kayıtları kontrol ettiğinde hırsızlık olayının yaşandığını fark etti. Durumun polise haber verilmesi üzerine eve gelen emniyet ekipleri, bölgede incelemelerde bulunarak, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.