Sarıveliler ilçesinde bir akaryakıt istasyonu ve çalışanı kimliği belirsiz kişilerce gasp edilmişti. Gaspın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde gece saat 01.00 sıralarında ilçenin Karakaya Mahallesi’nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana gelmişti.

Edinilen bilgiye göre, otomobille akaryakıt istasyonuna gelen kimliği belirsiz 4 kişi, araçlarına yakıt aldıktan sonra istasyon çalışanı F.M’yi boğazına dayadıkları bıçakla etkisiz hale getirerek ofise getirdiler. Etkisiz hale getirdikleri F.M’yi sandalyeye elleri ve ayaklarından bağlayan gaspçılar, çalışanın cebinde ve kasada bulunan 770 TL parayı aldı. Daha sonra F.M.’yi içerdeki başka odaya kilitleyen soyguncular İstasyonda bulunan güvenlik kamerasını da devre dışı bırakmak istedi ama başaramadılar. Yaklaşık 15 dakika soygun yapan şahıslar, petrolün otomasyon sistemini de yanlarına alarak sahte plakalı, beyaz tofaş kartal marka araç ile olay yerinden kaçtılar. İstasyon çalışanı F.M, bağlandığı sandalyeden kendi imkanları ile kurtularak polisi aradı ve yardım istedi.

Güvenlik kamerasından izlenen görüntülerde bir kişi arabadan hiç inmiyor ve dışarıyı gözetliyor, diğer bir kişi kapşollu ve atkı ile yüzünü kapattmış, diğer iki kişi ise yüzlerini bile kapatmaya gerek duymadan sakin sakin soygunu gerçekleştiriyorlar.

İstasyon görevlisi F.M.nin 3 yerinden bıçak darbesi aldığı ve olayı hafif sıyrıklarla atlattığı bildirildi.

Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akaryakıt istasyonunda inceleme yaparak parmak izi aldı. Polis, otomobil ile gaspçıların kimliklerini tespit edebilmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.