4’ü Kadın 9 Kişi Adliyeye Sevk Edildi
Karaman’da küçük yaşta kız çocuklarını fuhuşa sürüklediği iddia edilen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4’ü kadın 9 kişi adliyeye sevk edildi.
ASAYİŞ
27.10.2021, 11:07 27.10.2021, 22:34
1136

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ilimizde bir şebekenin küçük yaşta kız çocuklarını fuhuş sürüklediği istihbaratının üzerine harekete geçti. Şebeke üyelerini yaklaşık 6 ay boyunca teknik ve fiziki takibe alan ekipler, yapılan planlı çalışmanın ardından eş zamanlı operasyon düzenledi.
Düzenlenen operasyonda şebekenin elebaşlığını yaptığı iddia edilen P.A. ve A.Ş. ile birlikte A.S.,A.T., Ş.C., E.C., H.Ö.,A.T. ve A.Ü. isimli 4’ü kadın toplamda 9 şüpheli gözaltına alındı. Şebeke üyelerinin evlerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyale el koyuldu.
Şüpheli şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Namaz Vakti
11 Ağustos 2022
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |