Adana’da hırsızlık ve silahlı yağma suçlarından toplam 51 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan 6 kişi, şafak vakti yapılan operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık ve silahlı yağma suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 6 kişiyi yakalamak için harekete geçti.

Yapılan takip sonucunda hükümlülerin yerleri | | | tespit edilerek bugün şafak vakti düğmeye basıldı. Polis eş zamanlı 6 ayrı adrese yaptığı baskında hırsızlık suçundan 17 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Cem A.’yı, 15 yıl hapis cezası bulunan Ferman S.’yi ve 10 yıl hapis cezası bulunan Yılmaz Ç. ile silahlı yağma suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapiz cezası alan Ekrem A.’yı, 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan Erdal E.’yi ve 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan Mehmet Ali Ö.’yü yakaladı.

Hükümlüler işlemlerinin yapılması için emniyete getirildi. Burada işlemleri tamamlanan hükümlüler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra cezaevine götürülmesi için adliyeye teslim edildi.