Bursa’nın İnegöl ilçesinde, İnegöl-Alanyurt yolu üzeri metal sanayi kavşağında ticari taksi ile kamyonetin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Kazada yaralanan ticari taksi sürücüsü görüntü alan basın mensuplarına “hayırlı işler” dileğinde bulundu.

Alanyurt istikametinden gelip İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Sadık Doyan yönetimindeki meyve kasası yüklü 16 F 9041 kamyonet ile Kozluca yolundan gelip İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Mehmet Ali Öztürk yönetimindeki 16 T 5579 plakalı ticari taksi, metal sanayi kavşağı içinde çarpıştı.

Çarpışma sonucunda ticari taksi içerisinde sıkışan sürücü Mehmet Ali Öztürk (54), yolcular Emin Dizdar (44), Ertan Kirişci (49), Muammer Çelik (47) ve Ercan Şahin (44), olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarında görevli sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımları ile araçtan çıkarıldılar.

Yaralı kamyonet sürücü Sadık Doyan ve ticari takside bulunan 5 yaralı da olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek, tedavi altına alındılar.

’HAYIRLI İŞLER’ TEMENNİSİ

Acil serviste yaralıların görüntüsünü çekmeye çalışan basın mensuplarına, tekerlekli sandalye üzerinde röntgen filmine götürülen ticari taksi sürücüsü Mehmet Ali Öztürk “hayırlı işler” temennisinde bulundu. Basın mensupları da geçmiş olsun dilekleri ile karşılık verdi.

Kaza nedeniyle metal sanayi kavşağında trafik aksadı. Trafik akışı emniyet ekiplerince güvenli bir şekilde sağlandı. Kazada maddi hasar oluşan kamyonet ve ticari taksi çekici yardımı ile yoldan çekildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.