Kadıköy’de, 8 ay önce anne ve babasını bıçakla yaralayan K. Y., annesini babasının ekmek almaya gittiği sırada defalarca bıçaklayarak öldürdü. Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen K. Y., gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, olay, saat 11.00 sıralarında Kadıköy Göztepe Birinci Otobayır Sokak’ta bulunan bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen K.Y. (35) beraber yaşadığı annesi G. Y.’yi (63) babasının ekmek almaya gittiği sırada yaşadıkları tartışma sonucu defalarca bıçakladı. Gürültü üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayın yaşandığı daireye giren polis, talihsiz kadının kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Polis, K.Y.’yi apartmanda gözaltına aldı. Dışarıda bekleyen talihsiz kadının yakınları ise gözyaşlarını tutamadı.

Olayı polis haber veren bir apartman sakini, 8 ay önce buna benzer bir olayın olduğunu belirterek, “Yine annesini ve babasını da bıçakladı. O zaman bir tedavi gördü. Bağımlılığı var herhalde. Yine içti dediler. Sabah sesi çıkmıyordu. Saat 11.00 sıralarında bir gürültü duydum. Saat 12.00’de kız kardeşi gelmiş. O arada annesini bıçaklamış. Polis geldi. Olay babasının ekmek almaya gittiği sırada olmuş” dedi.

29 Nisan’da da ailesiyle yaşadığı evde dehşet saçan K. Y. annesini boğazından babasını da çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaralamıştı. Polis, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeyi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.