Gezi olaylarına ilişkin açılan davada yargılanan Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı üyelerine destek vermek için adliye önünde bekleyen 82 yaşındaki Zehra Ulukaya renkli tavırlarıyla dikkat çekti. Başında ‘Çarşı’ yazılı beresiyle yargılanan sanıklara destek veren Zehra Nine, “Çarşı’yı ben çok seviyorum. Çok merhametli insanlar” dedi.

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı’nın kurucularından ‘Sarı Cem’ lakaplı Cem Yakışkan ile grubun önde gelen isimlerinden Deve Erol lakaplı Erol Özdil, Halil İbrahim Erol, Numan Bülent Ergenç, Hakan Tezel ve Ayhan Güner’in de aralarında bulunduğu 35 kişi hakkında Gezi olaylarına ilişkin açılan dava başladı.

Çarşı üyelerine destek olmak için Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ne gelen 82 yaşındaki Zehra Ulukaya başına taktığı Çarşı yazılı beresi ve renkli tavırlarıyla dikkat çekti.

Zafer işareti yaparak, Çarşı grubuna destek veren 82 yaşındaki Zehra Ulukaya, “İnsanları korkuttular. Makul şüpheli diye içeri atarlar. Korkmayacağız. Vatanım, devletin için geldim. Çarşı Gezi Parkı’nda yardım etti diye içeri aldılar. Çarşı’yı ben çok seviyorum. Çok merhametli insanlar” dedi.

Beşiktaş’ın maçlarına gittiğini belirten Zehra Ulukaya, Beşiktaş’ın bu yıl şampiyon olacağını söyledi.

82 yaşında olmasına rağmen duruşma sonuna kadar bekleyeceğini belirten 82 yaşındaki Zehra Nine, “Ben alışkınım, her yerde varım. Ölünceye kadar vatanım, milletim için her yere koşacağım” şeklinde konuştu.