Adana’nın İmamoğlu ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölenlerin sayısı 6’ya çıktı. Kazada yaralanan 3 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Alınan bilgiye göre, sabah 08.30 sıralarında İmamoğlu-Kozan Karayolu’nda meydana gelen kazada, Adana’dan Kozan’a giden ve içinde bankalarda çalışan görevlilerin bulunduğu Emine Aydın yönetimindeki 01 EA 547 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçip Kozan’dan Adana’ya giden ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 01 Y 6431 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada, 01 Y 6431 plakalı otomobilde bulunan Şenay Fındık, Ayşegül Fındık, Mehmet Ali Fındık ve Sedattin Yeşilyurt olay yerinde, diğer otomobilin sürücüsü Emine Aydın ve yanındaki Sevilay Kahraman kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Banka görevlilerinin bulunduğu otomobildeki Ömer Ünal, Ümit Yıldız öve Merve Torduran yaralı olarak ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Otomobillerde sıkışan cesetler ise Adana Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri tarafından çıkartıldı.