Cinnet sonrası Karaman'ı yasa boğan olayın ardından katliamda ölen aile içinbir grup afgan, yurttaşlarını son yolculuğuna uğurladı
 KARAMAN’da 19 yaşındaki Nezar Afzely tarafından katledilen aile bireyleri Karaman’da “Kimsesizler Mezarlığı”nda toprağa verildi.
Cinnet sonucu hayatlarını kaybeden aile bireylerinden, Mesude Afzaly (17), anne Nesibe Afzaly (52) ablası Naciye Afzaly (23) ve  baba Ahmet Afzaly (63)’ün cenazeleri Karaman Devlet Hastanesinde tamamlanan otopsileri ve defin hazırlıklarının ardından Belediye görevlileri eşliğinde morgdan alınarak cenaze aracı ile Karaman Kent Mezarlığına getirildi.
MEZARLIKTA KILINDI
Mezarlık girişindeki meydanda toplanan yaklaşık 50 kadar Afgan, yurtlarının cenazelerini cenaze aracından teker teker indirilerek önce cenaze namazlarını kıldı. Şii Mezhebine dayalı gelenekleri ile yurttaşlarını son yolculuğuna uğurlayan Afgan sığınmacılar, daha sonra yine aynı şekilde defin işlemlerini de “Kimsesizler Mezarlığı” alanına getirerek sırasıyla defnetti. Defin öncesi her bir cenaze 3’er kez ibadetleri geleneği yere indirildi daha sonra toprağa verildi.