Karaman’da çocuğu hastalanan baba Doğumevinde öfke saçtı. Öfkeli baba’yı sakinleştirmek için polis zor anlar yaşadı.
Edinilen bilgilere göre, Karaman’ın Yeşildere Beldesinde yaşayan 1 yaşındaki Melike Önay evde oyun oynadığı sırada, mutfakta bulunan çamaşır suyunu içti.

Bir süre sonra babası tarafından fark edilen minik Melike için ambulans çağrıldı. Babası tarafından otomobil ile hastaneye götürülen Melike, bu sırada yolda karşılayan ambulansa teslim edildi.

Ambulans ile Karamanoğlu Mehmetbey Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen minik Melike zehirlenme teşhisi ile tedavi altına alındı.

HASTANE BOŞALTILDI
Hastane personeli ve güvenlik görevlileri, öfkeli babanın taşkınlığına karşı hastanede bulunan hastaları ve hasta yakınlarını dışarıya çıkardı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi öfkeli babayı sakinleştirmeye çalıştı. Sakinleşmeyen öfkeli baba bir anlık dalgınlığı sonucu polis tarafından etkisiz hale getirildi. Öfkeli baba İsmail Önay ve yanında bulunan kardeşi Ahmet Önay (21) polis tarafından gözaltına alındı. Durumu ağır olan talihsiz bebek ise hayati tehlike kaydı ile Konya’ya sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.