Lübnan asıllı Amerikalı gazeteci Serena Shim’in öldüğü kazanın, kameraman Judy idaresindeki kiralık otomobilin kendi şeridinden çıkarak, karşı yönden gelen beton mikserinin altına girmesi sonucu meydana geldiği ileri sürüldü.

Lübnan asıllı Amerikalı gazeteci Serena Shim’in öldüğü kazayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Amerikalı gazeteci Serena Shim’in öldüğü kazanın meydana geldiği bölgede MOBESE ve güvenlik kamerası bulunmadığı belirtildi. Gazeteci Shim’in de içinde bulunduğu ve kiralık olduğu belirtilen otomobili ise kameraman arkadaşı Judy’nin kullandığı belirtildi. Kazada yaralanan Judy ise, kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındı. Kazanın Judy idaresindeki otomobilin kendi şeridinden çıkarak, karşı yönden gelen beton mikserinin altına girmesi ile meydana geldiği ileri sürüldü.

BETON MİKSERİNİN SÜRÜCÜSÜ SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan kazaya karışan ve hafif yaralan beton mikserinin sürücüsü Şükrü S.’nin de tedavisinin ardından kazayla ilgili ifadesi alındı. Şükrü S’nin, ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.