Üzerinden 5 yıl geçen 10 Ekim Ankara Garı katliamında yaşamını yitirenleri anmak amacıyla Ankara'ya doğru yola çıkan, aralarında Karaman Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Durmaz, Konya Gençlik Kolları Başkanı Kürşat Uludağ'ın da bulunduğu CHP'liler trafik kazası geçirdi.

CHP Karaman Gençlik Kolları'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
"10 Ekim anması için Ankara'ya yola çıkan Karaman Gençlik Kolları İl Başkanımız Mustafa Durmaz, Konya Gençlik Kolları Başkanımız Kürşat Uludağ ve yönetim ekibi talihsiz bir kaza yaşamıştır. Arkadaşlarımız hafif yaralanmalarla tedbir amaçlı hastahanede bulunmaktadırlar. Tüm örgütümüze geçmiş olsun"

KAZAYLA İLGİLİ İSMAİL ATAKAN ÜNVER AÇIKLAMA YAPTI

Kazayla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden geçmiş olsun dileklerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver; “10 Ekim Ankara gar katliamı anmasına katılmak için Konya'dan hareket eden Selçuklu İlçe Başkanlığımıza ait araç, Konya-Ankara karayolu Altınekin ilçesi yakınlarında kaza yapmıştır.

Araç içerisinde Karaman İl Gençlik Kollları Başkanımız Mustafa Durmaz ve Konya İl Gençlik Kolları Başkanımız Kürşat Mevlüt Uludağ ile gençlik kollarından arkadaşlarımız bulunmakta idi.

Kaza sonrasında arkadaşlarımızın biri haricinde diğerleri ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, aracı kullanan bir arkadaşımız gözlem amaçlı hastanede müşahade altında tutulmaktadır. Onun da gün içerisinde taburcu edilmesini bekliyoruz.

Tüm arkadaşlarımıza, Karaman ve Konya Gençlik Kollarımıza ve il örgütlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sürtünme ve ufak tefek cam batması sonucu oluşan yaralanmalarının da bir an önce şifa bulmasını diliyorum” dedi.