Malatya’da iki grup arasında pavyonda başlayan tartışma, sokakta iki otomobilin kurşunlaması ile sona erdi. Olayda 1 kişi tutuklandı.

Olay, Cezmi Karta Caddesi’nde faaliyet gösteren bir pavyonda meydana geldi. Burada T.K., A.D. ve Ş.K. adlı şahıslar çıkan tartışma sonrasında olay yerinden ayrılarak araçlarını Paşaköşkü Camii’nin yanında park ettiler. Pavyon sahibi M.K. ve yanında bulunan E.K. adlı şahısın ise daha sonra Paşaköşkü Camii’nin yanına giderek burada tabanca ile ateş açtılar. Karşı grubun kullandığı otomobil ile park halindeki A.T. adlı vatandaşa ait başka bir otomobil kurşunlara hedef olurken, olayda ölen yada yaralanan olmadı.

Olay sonrasında Asayiş Şubesi ekiplerince başlatılan soruşturmada olayda kullanılan tabanca bir otomobilin altına atılmış vaziyette bulunurken, şüpheliler M.K. ve E.K. adlı şahıslar polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Sorgularının sonucunda Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.K. tutuklanırken, E.K. ise adlı kontrol kararı ile serbest bırakıldı.