Karaman’da bir kişi, bir süredir ayrı yaşadığı karısını, bir alışveriş merkezinin otoparkında boğazını kestikten sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Hacı Celal Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet U. (44) bir süredir ayrı yaşadığı karısı Ayşe U. (29) ile bir alışveriş merkezinin otoparkında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet U., üzerinde taşıdığı bıçakla eşinin boğazını kesti. Hızını alamayan öfkeli koca, eşini sırtından ve yüzünden olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Vücuduna aldığı 10 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Ayşe U., olay yerine sevk edilen ambulansla kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eşini bıçakladıktan sonra park halindeki bir araçların lastiklerini de bıçakladığı belirlenen cinayet zanlısı Mehmet U., olay yerinden kaçtıktan sonra polis merkezine giderek teslim oldu.

Otopsi için hastanenin morguna kaldırılan Ayşe U.’nun 4 ve 9 yaşındaki iki çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.