ANKARA (İHA) – Ankara’da bir kişi, aile içi anlaşmazlık sebebiyle çıkan kavgada ağabeyinin kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Olay, Altındağ ilçesi Yıldıztepe Mahallesi 802. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, A.T. boşandığı eşiyle tekrar barıştı. Sıkıntıların devam etmesi üzerine A.T.’nin kayınpederi Ahmet Olcay, kayınvalidesi Fatma Olcay ve kayınbiraderi Mustafa Olcay ile bacanağı Orhan O. damatlarının evine geldi. Ağabeyinin eşinin ailesi ile tartıştığını öğrenen Serdar T. de olay yerine gelerek tartışmaya dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine Serdar T., yanında getirdiği bombalı tüfekle ateş açtı. Ahmet Olcay, Fatma Olcay ve Mustafa Olcay açılan ateş sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, ailenin diğer damatları ise yaralandı. Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin öldüğünü belirlerken, polis ise çevre güvenliği aldı. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine sevk edilirken, yakınlarının öldüğünü öğrenen akrabaları sinir krizi geçirdi.

BOŞALAN POMPALIYI DOLDURARAK TEKRAR ATEŞ AÇTI

Olaya tanık olan bir vatandaş, “Damat, kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi ile kavga etmeye başladı. Damatlarının elinde balta vardı. Bunun üzerine sinirlendi ve kardeşini aradı. Kardeşi de kırmızı minibüsle geldi. Pompalıyı çıkartarak ilk önce ağabeyinin kaynanasını vurdu, sonrada kayınpederini vurdu. Kaçmaya başlayan kayınbiraderi balta fırlatarak yere düşürdüler. Yerdeyken pompalı tüfekle birkaç defa ateş açtı. Buna rağmen yerde kıvranıyordu. Tekrar arabaya giderek pompalıya mermi koydu. Geri gelerek birkaç defa daha sıkarak onu da öldürdü” dedi.

Sokak ortasındaki çift ve oğullarının cenazeleri, savcının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.